KAYSERİLİ FIRINCIDAN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ÜCRETSİZ EKMEK

KAYSERİLİ FIRINCIDAN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ÜCRETSİZ EKMEK

İlimiz Battalgazi Mahallesi’nde yer alan Altındede Pide Fırını korona virüs salgını nedeniyle işten çıkarılan ve ekonomik anlamda sıkıntıları olan vatandaşlar için ücretsiz ekmek vermeye başladı.

Korona virüs salgını nedeniyle ekonomik sorun yaşayan vatandaşlara devlet desteklerine ek olarak esnafında desteği devam ediyor. Bu anlamda Battalgazi Mahallesi’nde faaliyet gösteren Altındede Pide Fırını da işten çıkartılanlara destek için işletmenin camlarına yapıştırılan yazılarla destek vermeye başladıklarını belirttiler.  

Virüs nedeniyle işlerinden çıkarılan vatandaşlar için ücretsiz ekmek verdiklerini duyuran Altındede Pide Fırını İşletmecisi Hakan Yalçın, ülke olarak zor bir dönemden geçtiklerini ve bu süreçte ufakta olsa insanlara yardımcı olmak istediklerini belirterek şunları kaydetti. “Ülkemizin geçtiği bu zor dönemde bizim de ufakta olsa, bir katkımız olsun istedik. Bu vesileyle de virüs sebebiyle işten çıkarılan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için ücretsiz ekmek kampanyası başlattık. Daha öncesinde de zaten askıda ekmek uygulamamız vardı. Bununla birlikte haftada ortalama 300-400 ekmeği ihtiyaç sahipleri fırınımıza gelip ücretsiz olarak alabilirler. Bizler fırın olarak kampanyayı destekliyoruz. Bunun dışında buraya gelen müşterilerimiz de kampanyamıza destek olarak daha çok kişinin yararlanması için bizlere yardımcı oluyorlar. İnşallah bu kampanya tüm fırıncılara ve hayırseverlere örnek olur. Elimizden geldiği kadar ihtiyaç sahibine ulaşırız diye düşünüyorum.”