KAYSERİ SMMM ODASI, FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

KAYSERİ SMMM ODASI, FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası, 6.Geleneksel Futbol Turnuvası sona erdi. Turnuva bu yıl Mustafa Doğan anısına gerçekleştirildi.

Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın geleneksel olarak düzenlediği futbol turnuvası sona erdi. Şampiyon Gelir Daire Başkanlığı’ndan çıktı.

Bu yıl 6.gerçekleştirilen turnuvaya Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası, Gelir Dairesi, Sosyal Sigortalar Müdürlüğü ve İŞKUR Müdürlüğü’nden 16 takım katıldı. Dereceye giren ekiplere kupa ve madalyaları, katılımcı dairelerin müdürleri tarafından verildi.

Müsabakalar sonrası açıklamalarda bulunan Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ali Yedikaya, şöyle dedi: “Bu yıl ki turnuvamızı Mustafa Doğan abimizin anısına yaptık. Amacımız, meslektaşlarımızı kaynaştırmak. Oda olarak 6 takımla turnuvada yer aldık. Gelir İdaresi Başkanlığı 6 takımla katıldı. SGK 3 takımla katıldı ve İŞKUR 1 takımla katıldı. Bugünde turnuvamızın kupa törenini yapıyoruz. Turnuvamızı bundan sonrada da devam ettirmek istiyoruz. Bununla birlikte de kaynaşmayı daha arttıracağız. Büyük teşekkürü de odamızın takımına ediyorum. Bundan sonraki turnuvalarda, takımımız kupalar getirecek.”