Kayseri OSB’ne Sahip Çık Platformu adayı Nihat Bozkurt oldu

Kayseri OSB’ne Sahip Çık Platformu adayı Nihat Bozkurt oldu

Kayseri OSB’de Yunus İmamoğlu yönetiminin istifasının ardından genel kurulu tarihi belirlendi. 24 Haziran’da düzenlenecek olan genel kurulda, Kayseri OSB’ne Sahip çık Platformu’nun adayı Nihat Bozkurt seçildi.

Kayseri OSB’de seçim öncesinde gelişmeler hızlandı. Kayseri OSB’ne Sahip Çık Platformu Sözcüsü Bekir Okay Kiracıoğlu, sosyal medya paylaşımı ile 24 Haziran’da yapılacak olan olağanüstü genel kurulda destekleyecekleri adayı kamuoyuyla paylaşıldı.

Kiracığoğlu paylaşımında , “OSB ne sahip çık platformu olarak 2 yılı aşkın süredir sanayicimizin menfaatlari doğrultusunda yapılan tüm yanlışları ve usülsüzlükleri sanayicilerimize anlatmaya çalıştık.Allah’a şükürler olsun ki iddialarımız birer birer doğrulandı ve doğrulanmaya devam ediyor.  Bugüne kadar yapmaya çalıştığımız gibi bugünden itibarende sanayicimizin haklarını korumak ve Kayseri OSB’yi layık olduğu konuma gelmesini sağlamak amacıyla; platformumuz 24 Haziranda yapılacak seçimde ‘Nihat BOZKURT’ beyi aday gösterme kararı almıştır. Platformumuza, OSB mize ve Kayserimize hayırlı olmasını dileriz.” diye konuştu.