KAYSERİ OSB TEKNİK KOLEJİ’NDE YENİ DÖNEM HAZIRLIKLARI

KAYSERİ OSB TEKNİK KOLEJİ’NDE YENİ DÖNEM HAZIRLIKLARI

Geçen sezon finallerde aldığı başarılı sonuçlarla yeni sezonda Voleybol 1.Ligi’nde mücadele etme hakkını eline alan Kayseri OSB Teknik Koleji, yeni sezon için yapacağı takviyeleri planlamaya başladı.

2019-2020 sezonunu başarılı bir şekilde sonuçlandıran ve play-off gruplarında da aldığı sonuçlarla şampiyon olarak üst lige çıkma başarısı gösteren Kayseri OSB Teknik Koleji, yeni sezon için yapacağı kadro konusunda girişimlere başladı. Teknik heyetin yöneticilerle yaptığı görüşmeler neticesinde kadroya en azından 4 veya 5 yeni oyuncu kazandırmayı planlayan ekipte tüm planlamalar Temmuz sonu gibi düşünülüyor.

Yeni sezon için liglerin tescil edildiği günden bu yana arayışlarını sürdüren teknik ekibin planlamasında her pozisyon için birer alternatif olacak. Sezona tam kadro başlamak için hummalı bir çalışma yapan temsilcimizin ilk olarak pasör, pasör çaprazı ve orta oyuncu ile büyük ölçüde anlaşma sağladığı iddia edildi.

Transferlere ilişkin henüz resmi açıklama yapılmazken, ilerleyen günlerde yapılacak olan imza töreni ile oyuncular kamuoyuna tanıtılacağı da öğrenilen bilgiler arasında yer alıyor.