KAYSERİ OSB TEKNİK KOLEJİ, PLAY-OFF’A HAZIRLANIYOR

KAYSERİ OSB TEKNİK KOLEJİ, PLAY-OFF’A HAZIRLANIYOR

Play-off yarı final hazırlıklarını aralıksız bir şekilde sürdüren OSB Teknik Koleji’nde kamp dönemi aralıksız bir şekilde devam ediyor. Temsilcimiz, kamp dönemi boyunca iki hazırlık maçı da yapacak.

Voleybol 2.Lig Kadınlar 6.Grubu namağlup olarak tamamlayan ve play-offlara katılma hakkı elde eden OSB Teknik Koleji, normal sezonun ardından 1 aylık kamp dönemini girmişti. Temsilcimiz, yarı finallere kadar süreceği kamp dönemini aralıksız şekilde sürdürüyor.

Baş Antrenör Harun Şahin nezaretinde çalışan oyuncular, sabahları ağırlık çalışması yaparken akşamları ise top ve taktik çalışma yapıyor. Kamp dönemini yarılayan OSB Teknik Koleji, kamp sona ermeden 2 hazırlık maçı yapacak.

Perşembe günü yapılan antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Takım kaptanı Beyza Dursun, ‘Çok güzel bir sezon geçirdik’ dedi. Dursun sözlerini şu şekilde sürdürdü: “12'de 12 yaparak ligi namağlup tamamladık. Şimdi Play - Off müsabakalarına gideceğiz. Play - Off yarıfinal müsabakalarında güçlü rakiplerimizle karşılaşacağız. Bizim de çok güçlü bir takımımız var. İnşallah bu sene 1'inci Lig'e çıkacağız. 2 Senedir grubu ilk 2 sırada tamamlayarak Play - Off'lara gitmeyi başardık. O zamanlar tecrübe oldu. Bu sene takım olarak güçlüyüz. Rakiplerimizde güçlü ama biz 1'inci Lig'e çıkmak istiyoruz.”

OSB Teknik Koleji Spor Baş Antrenörü Harun Şahin ise şunları kaydetti: “Gruptaki bütün maçları kazandık. Play - Offlarda da yenilgi yüzü görmeden 1'inci lige çıkmak istiyoruz. Kamptayız, çok yoğun şekilde çalışıyoruz. Günde sabah akşam olmak üzere çift antrenman yapıyoruz. Play - Off'lar öncesi ilk hazırlık maçımızı bugün Nevşehir Belediyespor ile yağacağız.  Daha sonra da Elbistanspor ile bir hazırlık maçı yapacağız.  Ayarlayabilirsek bir kaç hazırlık maçı daha yapmayı planlıyoruz. 1'inci lig çok zor ama kendimize güveniyoruz. Bu kızlar Kayseri'nin kızları, sağlam ve ciddi mücadele vereceğiz. Kayseri'nin her zaman yanımızda olduğuna da inanıyoruz.  İnşallah başarılı şekilde 1'inc lig'e çıkarız.”