KAYSERİ OSB TEKNİK KOLEJİ, 1.LİG’İN KAPISINI ARALADI

KAYSERİ OSB TEKNİK KOLEJİ, 1.LİG’İN KAPISINI ARALADI

Voleybol 2.Lig Kadınlar Play-off Final müsabakalarının ikinci maçında Kayseri OSB Teknik Koleji, en güçlü rakibi Fenerbahçe’yi 3-0 mağlup etti. Temsilcimiz bu galibiyet ile 1.Lig’in kapısını araladı.

Voleybol 2.Lig Kadınlar Play-off Final müsabakalarında heyecan sürüyor. Temsilcimiz Kayseri OSB Teknik Koleji, final etabı ikinci maçında Fenerbahçe ile karşılaştı ve sahadan 3-0 galip ayrıldı.

Isparta 6 Mart Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk seti kıyasıya mücadeleye sahne oldu. Bu seti Kayseri OSB Teknik Koleji, 30-28 kazandı ve setlerde skor 1-0 oldu. İkinci sette oyunun kontrolünü eline alan Kayseri OSB Teknik Koleji, bu seti 25-22 kazandı ve setlerde skor 2-0 oldu. Üçüncü ve son sette Fenerbahçe etkili olmak istese de Kayseri OSB Teknik Koleji istediğini aldı ve bu seti 25-23 kazandı. Kayseri OSB Teknik Koleji, bu galibiyetle 1.Lig’in kapısını büyük ölçüde araladı.

Kayseri OSB Teknik Koleji, play-off final etabı son maçında 13 Mart Cuma günü Vakıfbank ile karşı karşıya gelecek. Isparta 6 Mart Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma saat 13:00’da başlayacak.