KAYSERİ OSB TEKNİK KOLEJİ, 1.LİG İÇİN KAMPA GİRDİ

KAYSERİ OSB TEKNİK KOLEJİ, 1.LİG İÇİN KAMPA GİRDİ

Play-off yarı finallerinde mücadele edecek olan Kayseri OSB Teknik Koleji, müsabakalar öncesi kampa girdi. Yoğun tempo ile çalıştıklarını söyleyen Baş Antrenör Harun Şahin, ilk hedefimiz, ‘Play-off finaline kalmak’ dedi.

Voleybol 2.Kadınlar 6.Grup’ta mücadele eden Kayseri OSB Teknik Koleji, grubunu lider tamamlayarak adını play-offlara yazdırmıştı. Temsilcimiz, play-off tarihlerinin açıklanmasının hemen ardında 1.Lig için kampa girdi.

Baş Antrenör Harun Şahin gözetiminde çalışan temsilcimiz, kamp dönemi boyuncu çift antrenman yapacak. Haftanın iki günü sabahları ağırlık çalışacak temsilcimiz, akşam antrenmanlarında ise top çalışması ve takım çalışması yapacak. 15 günlük kampın ardından ise temsilcimiz, ilimizdeki son çalışmasının ardından play-off yarı finali için Denizli’ye gidecek. OSB Teknik Koleji, play-off yarı finalinde çıkacağı 3 karşılaşmadan ikisini kazanması durumunda play-off finallerine kalacak.

Takımın durumu ve play-offlar hakkında açıklamalarda bulunan Baş Antrenör Harun Şahin, şöyle dedi: “Bildiğiniz üzere grubumuz lider tamamladık ve play-offlara katılma hakkı elde ettik. Play-offlar için önümüzde kısa bir zaman var. Bu dönemi verimli geçirmek ve play-offlara tam hazır olmak için kampa girdik. Bu sürede takımımız hem mental hem de fiziksel olarak hazır hale gelecek. Geride kalan sezonlarda da play-offlar da yer aldık ama istediğimizi elde edemedik. İnşallah bu yıl, önce play-off finaline kalacağız. Ardından finallerden 1.Lig’e çıkacağız.”