KAYSERİ OSB HAFTAYI GALİP KAPADI

KAYSERİ OSB HAFTAYI GALİP KAPADI

Turkuaz Seramik Kayseri OSB Teknik Koleji, gruptaki 5.hafta maçında sahasında G.S. Sakarya Voleybolspor’u 3-1 yenerek 2.galibiyetini almış oldu.

Voleybol 1.Ligi’nde mücadele eden Kayseri OSB Teknik Koleji, gruptaki 5.hafta maçında OSB Spor Salonu’nda Generali Sigorta Sakarya Voleybolspor’u konuk etti. Karşılaşma OSB Teknik Koleji’nin 3-1’lik üstünlüğü ile son buldu

 

OSB Spor Salonu’nda çekişmeli geçen müsabakanın ilk setinde başa baş bir oyun ortaya konuldu. İlk set 29-27 temsilcimizin üstünlüğü ile sona erdi. Ardından ikinci sette rakip toparlanmış bir şekilde Kayseri PSB Teknik Koleji karşısına çıktı. Yapılan mücadele de rakip takım seti 20-25 kazanarak setlerde durumu 1-1’e getirdi. Karşılaşmanın üçüncü setinde yine başa baş bir oyun ortaya kondu ama bu sefer yine üstün olan taraf 27-25 ile Kayseri OSB oldu. Maçın dördüncü setini de 20-20 kazanan Kayseri OSB maçı 3-1 galip tamamladı. Temsilcimiz, bu sonuçla gruptaki ikinci galibiyetini almış oldu.

 

Kadınlar Voleybol 1.Ligi’nin 6.hafta karşılaşmasında Turkuaz Seramik Kayseri OSB Teknik Koleji deplasmanda Antalyaspor’a konuk olacak.