Kayseri EMAR Grup Futbol Kulübü Başkanı Emre Arıkan'dan BAL yorumu

Kayseri EMAR Grup Futbol Kulübü Başkanı Emre Arıkan

Kayseri EMAR Grup Futbol Kulübü Başkanı Emre Arıkan, Bölgesel Amatör Lig'in başlayacağını belirterek, "Süreç başından beri liglerin oynanacağına inandık ve bu doğrultuda çalıştık" dedi.

Kayseri EMAR Grup Futbol Kulübü Başkanı Emre Arıkan, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Koronavirüsü bir iklim anlaşması olarak değerlendiren Başkan Arıkan: "Bir yılı aşkın süredir ülkemiz pandemiyle mücadele ediyor. Başta sağlık çalışanlarımızı yürekten kutluyorum. Bitmek tükenmek bilmeyen bir azimle vatandaşların sağlıkları için sahada çalıştılar. Bu süreçte hayatını kaybeden sağlık şehitlerini de saygıyla anıyorum, mekanları cennet olsun. Koronavirüs bir iklim anlaşması olarak değerlendirilebilir. Bu virüsün bizden götürdükleri kadar bize kattıkları da var. Birlik beraberliğin ne kadar önemli olduğunu, evlerimizde sevdiklerimizle geçen zamanın değerini ve hiç kuşkusuz sağlıklı birey olmanın önemini gördük. Dijitalizim dediğimiz çağın da ciddi manada başladığını söyleyebilirim. Bu dönemde internet alışverişlerindeki artış, vatandaşların evlerinden çıkmadan bir tıkla ihtiyaçlarını karşılamaları, yeni bir döneme girdiğimizin en büyük göstergesi. Dünya'daki üretim ve sanayi politikasının kirlettiği hava, biraz da olsa temizlendi. Çin'de başlayan süreç, yine en erken Çin'de bitti. Koronavirüsü bir yıllık bir proje olarak görüyor ve tüketen nüfusü, yaşlı nüfusu kırma politikası olarak düşünüyorum" dedi.

Liglerin oynanacağına ilk günden bu yana inanarak bu doğrultuda çalıştıklarını kaydeden Başkan Arıkan: "Pandemi döneminde birçok takım transfer dahi yapmazken bizler sıfırdan takım kurduk. Bütün futbolcularımızın alın teri hakkını da peşinen ödedik. Ben en başından beri söylüyorum. Bu lig oynanacak! Geldiğimiz noktada bizler hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Bugün lig başlasa, bugün maç oynayacak düzeydeyiz. Takım olarak çok emek verdik. Bundan sonra da bu çalışma tempomuza devam ederek maçlarımızı oynayacağız. Saha dışında verdiğimiz psikolojik savaşı, saha içerisindeki şık oyunla, güzel futbolla taçlandıracağız. Hedefimizi koyduğumuz doğrultuda, şampiyonluğa emin adımlarla gideceğiz" diye konuştu.