Kayseri Atletikspor seriye taktı

Kayseri Atletikspor seriye taktı

Kadınlar 1. Lig B Grubunda mücadele eden Kayseri Atletikspor ligin 7. haftasında evinde Merinos’u konuk etti. Karşılaşma temsilcimizin 3-1’lik üstünlüğü ile son buldu.

Kadınlar 1. Lig B Grubunda mücadele eden Kayseri Atletikspor hafta içi mesaisinde taraftarı önünde Merinos ile karşı karşıya geldi. Bu önemli maçta seyircisi önünde rakibine fırsat vermeyen Kayseri Atletik’te oyuncular müsabakayı 3-1 kazanmasını bildiler. 

Geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda Bahçelievler Belediyespor 3-1 mağlup ederek, haftayı galibiyetle kapatan mavi-beyazlıların Merinos’u da aynı skorla yenerek üst üste ikinci galibiyetini almasından sonra oyuncuların hedefi grupta seri galibiyetler almak oldu. Merinos karşılaşmasında setleri 18-25, 25-21, 25-20 ve 25-18 kazanan temsilcimiz de oyuncular ilk setin kaybedilmesinden sonra oyuna ağırlıklarını koyarak galibiyete ulaşmasını bildiler ve bu moral ile haftayı kapamış oldular. 

Antrenör Harun Şahin 7 hafta sonunda 4 galibiyet ve 3 mağlubiyet alarak 14 puanla üst sıralara çıkmanın verdiği mutluluğu yaşadıklarını belirterek,  evlerinde kayıp yaşamak istemediklerini söyledi.