Kaymakam Uğuz: "Şehit aileleri Türk milletine en büyük emanettir"

Kaymakam Uğuz:

Dinar Kaymakamı Hasan Uğuz, şehit ailesini ziyaret ederek, şehit ailelerinin milletin en kıymetli emanetleri olduğunu vurguladı ve devletin her zaman onların yanında olduğunu belirtti.

Şehit Ailesine Anlamlı Ziyaret

Afyonkarahisar’ın Dinar Kaymakamı Hasan Uğuz, 1994 yılında Tunceli’de şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Ali İlhan’ın eşi Firdevs İlhan’ı makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette şehidin aziz hatırası yad edilirken, Kaymakam Uğuz, İlhan ile bir süre sohbet etti.

En Kıymetli Emanetler

Kaymakam Uğuz, şehit ailelerinin Türk milletine en büyük emanet olduğunu ifade etti. Şehit ailelerinin milletin en kıymetli emanetleri olduğunu vurgulayan Uğuz, devletin her zaman şehit ailelerinin yanında olduğunun altını çizdi.

Dualarla Tamamlanan Buluşma

Ziyaret, karşılıklı dualar ve iyi temennilerle sona erdi. Kaymakam Uğuz'un bu ziyareti, şehit ailelerine verilen değerin ve gösterilen saygının bir kez daha somut bir ifadesi oldu.