Kahta Kaymakamı Soysal, 10 Ocak Gazeteciler Günü'nde basın mensuplarıyla buluştu

Kahta Kaymakamı Soysal, 10 Ocak Gazeteciler Günü

Kaymakam Muhammed Üsame Soysal, gazetecilerin demokrasi ve şeffaflıktaki hayati rolünü vurgulayarak, tüm çalışanların gününü kutladı.

Anlamlı Bir Buluşma

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla özel bir program düzenlendi. Kahta Kaymakamı Muhammed Üsame Soysal, yerel ve ulusal basın temsilcileriyle Kahta Öğretmenevi'nde samimi bir atmosferde bir araya geldi.

Basının Hayati Rolü Vurgulandı

Programda konuşan Kaymakam Soysal, basın mensuplarının toplumu doğru, hızlı ve tarafsız bilgilendirmedeki hayati rolünün altını çizdi. Gazeteciliğin büyük sorumluluk ve fedakârlık gerektiren bir meslek olduğunu belirten Soysal, "Basın mensuplarımız, her türlü zorluğa rağmen kamuoyunu bilgilendirmek için gece gündüz çalışıyor. Demokrasinin güçlenmesi, toplumsal farkındalığın artması ve şeffaf yönetim anlayışının yerleşmesinde basının çok büyük katkısı var" dedi. Tüm gazetecilerin gününü kutlayarak emekleri için teşekkür etti.

Cemiyet Başkanından Teşekkür

Kahta Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Mustafa İşeri de gazeteciler adına söz aldı. İşeri, "Gazeteciler, halkın sesi ve gözü olarak önemli bir sorumluluk taşıyor. Zor şartlar altında çalışan basın mensuplarının hatırlanması bizim için çok kıymetli. Sayın Kaymakamımızın bizlerle bir araya gelmesi, basına verilen değerin açık bir göstergesidir" şeklinde konuşarak memnuniyetini dile getirdi.

Karşılıklı Sohbetle Son Buldu

Program, basın mensupları ile Kaymakam Soysal arasında gerçekleşen karşılıklı sohbet, fikir alışverişi ve iyi dilek temennileriyle sona erdi.