Bozüyük Kaymakamı Öztürk Okulları Ziyaret Etti

Bozüyük Kaymakamı Öztürk Okulları Ziyaret Etti

Kaymakam Adem Öztürk, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ve TOBB Anaokulu'nda eğitim faaliyetlerini inceledi.

Protokolün Eğitim İncelemesi

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde, Bozüyük Kaymakamı Adem Öztürk ve Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Çetinkaya, okullarda bir dizi inceleme gerçekleştirdi. Protokol üyeleri, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Anaokulu’nu ziyaret ederek eğitim-öğretim faaliyetlerini yerinde gözlemledi.

Sınıflarda Yapılan Gözlemler

Okullarda sınıfları gezen Kaymakam Öztürk ve Müdür Çetinkaya, yürütülen çalışmalar hakkında okul idarecilerinden detaylı bilgi aldı. Ziyaret kapsamında öğrenciler ve öğretmenlerle de bir araya gelen heyet, eğitim ortamlarının fiziki durumunu ve öğretim süreçlerini değerlendirme fırsatı buldu.

Önceliğin Kaliteli Eğitim Olduğu Vurgulandı

Bozüyük Kaymakamı Adem Öztürk, yaptığı değerlendirmede, "Eğitim-öğretim faaliyetlerinin sağlıklı ve verimli şekilde yürütülmesi bizim için öncelikli konuların başında geliyor. Çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim alabilmesi için tüm imkânlarımızı seferber etmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.