Kaymakam Ertaş’a Türk bayrağı armağan edildi

9.09.2024 13:07:15

Kaymakam Ertaş’a Türk bayrağı armağan edildi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde 2024-2025 eğitim öğretim yılına tören ve etkinliklerle girilirken Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya beraberindeki heyet Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’a ziyarette bulunarak Türk bayrağı armağan etti.


Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya, Milli Eğitim Şube Müdürleri Gönül Ertaş, Ekrem Gürhan, Erdinç Kara, Mustafa Karslıoğlu İlkokulu Müdürü Bengü Büyükteke ve öğrenciler ile birlikte Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’a ziyarette bulundu. Kaymakam İsmail Hakkı Ertaş ziyarette yaptığı konuşmada, “Bugün çok güzel bir gün, okullarımız açılıyor. Yeni Eğitim ve Öğretim yılına başlıyoruz. Yeni Eğitim ve Öğretim yılımız Ülkemize, ilçemize hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

Kaymakam Ertaş’a minik öğrenciler çiçek sunarken, Mustafa Karslıoğlu İlkokulu Müdürü Bengü Büyükteke de Türk bayrağı armağan etti. Kaymakam Ertaş ise öğrencilere hediye sunup, “Bugün çok güzel bir gün, okullarımız açılıyor. Yeni Eğitim ve Öğretim yılına başlıyoruz. . Yeni Eğitim ve Öğretim yılımız Ülkemize, ilçemize hayırlı uğurlu olsun. Öğrencilerimiz dinlendi, kitaplar okudular, gezdiler, aileleriyle vakit geçirdiler. Şuanda da ders zamanı, güneşli bir günde okula başladılar” diye konuştu.