Kayla McBride, Fenerbahçe’ye veda etti

4.08.2024 12:36:27

Kayla McBride, Fenerbahçe’ye veda etti

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı’nda 4 sezon forma giyen ABD’li Kayla McBride, kariyerine ülkesinde devam etmek istediğini belirterek takımdan ayrıldı.
Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı’nın başarılı oyuncusu Kayla McBride, 2024-2025 sezonu öncesi sarı-lacivertlilerden ayrıldığı açıklandı. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "2020 yılında giymeye başladığı Çubuklu formamızla sayısız zaferimizde ve tarihi başarılarımızda büyük pay sahibi olan Kayla McBride, ailevi sebeplerden ötürü 2024-2025 sezonunda ülkesinde kalmak istediğini yönetimimiz ve idari ekibimizle paylaşmıştır. 21 numaralı formamızı giydiği dört sezonda, sarı-lacivert renklere olan aidiyetiyle ön plana çıkan Kayla, her zaman ailemizin bir parçası olacaktır. Yollarımızın bir gün tekrar kesişeceğine inandığımız Kayla McBride’a tüm emekleri için teşekkür ediyoruz" denildi.
ABD’li basketbolcu, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla FIBA Süper Kupa, Türkiye Kupası, Euroleague ve Kadınlar Basketbol Süper Ligi şampiyonlukları yaşadı.