Kastamonu’da rinoplasti, il dışına gitmeden yapılabilecek

Kastamonu’da rinoplasti, il dışına gitmeden yapılabilecek

Kastamonu’da rinoplasti, il dışına gitmeden yapılabilecek

Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi’nde hasta kabulüne başlayan KBB Uzmanı Op. Dr. Mehmet Memiş, rinoplasti operasyonları Kastamonu’da yapılabilecek.
Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi, uzman doktor kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Bu çerçevede İnebolu Devlet Hastanesi kulak burun boğaz (KBB) hastalıkları uzmanıyken görevinden ayrılan Op. Dr. Mehmet Memiş, Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi katılarak, hasta kabulüne başladı.
İnebolu Devlet Hastanesi’nde görev yaptığı süre içerisinde sünnet ve burun ameliyatları başta olmak üzere başarılı operasyonlara imza atan KBB Uzmanı Op. Dr. Mehmet Memiş, hastalarına Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi’nde hizmet verecek.
2014 yılında Kastamonu’nun İnebolu ilçesine uzman hekim olarak atanan KBB Uzmanı Op. Dr. Mehmet Memiş, 10 yıl boyunca Kastamonu’nun sahil ilçelerine ve bölgede hizmet vererek, çocukluk çağı hastalıklarından bademcik, geniz eti, kulak enfeksiyonlarının yanı sıra, yetişkin hastalıkları olan burun eğriliği, sinüzit, horlama, tümör cerrahileri ve estetik (rinoplasti) burun ameliyatları da yaptı.