Tarih: 19.08.2024 12:30

Kastamonu Üniversitesi’nden 16 ülkeden üniversiteler ile Erasmus toplantısı

Facebook Twitter Linked-in

Kastamonu Üniversitesi, uluslararasılaşma hedefleri çerçevesinde 16 ülkeden üniversitelerin katılımıyla Erasmus+ ICM (KA171) planlama toplantısı gerçekleştirdi.
Kastamonu Üniversitesi Erasmus Koordinatörlüğü, 16 ülkeden 20 üniversitenin katılımıyla Erasmus+ KA171 2023 projesi kapsamındaki ortak üniversitelere yönelik bir planlama ve bilgilendirme toplantısı düzenledi. Kastamonu Üniversitesi Dış İlişkiler ve Erasmus Koordinatörlüğü tarafından çevrimiçi olarak gerçekleştirilen toplantıya Bosna Hersek, Kosova, Azerbaycan, Gürcistan, Ukrayna, Cezayir, Ürdün, Çin, Endonezya, Nepal, Filipinler, Kazakistan, Kırgızistan, Tacikistan, Özbekistan ve Gana’dan ortak üniversiteler katıldı.
Toplantının başlangıcında katılımcılara Kastamonu Üniversitesi hakkında detaylı bilgiler verildi. Üniversitenin uluslararası öğrenci ve akademisyenlere sunduğu imkanlar, akademik programlar ve kültürel aktiviteler hakkında yapılan sunum yapıldı. Sunumun ardından Erasmus+ KA171 2023 Projesi’nin işleyişi hakkında bilgilendirme yapıldı. Bu sunumda, projenin amaçları, faaliyet alanları ve uygulanacak stratejiler detaylandırıldı. Ayrıca, proje kapsamında gerçekleştirilecek olan değişim programlarının nasıl işleyeceği ve katılımcı üniversitelerin bu süreçte nasıl rol alacakları hakkında bilgiler verildi.
Toplantının son bölümünde ise katılımcı üniversitelerin proje ile ilgili görüşleri alındı ve soruları yanıtlandı.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB