Kastamonu Üniversitesi ile Karabük Üniversitesi arasında Sağlıkfest iş birliği

6.08.2024 11:49:02

Kastamonu Üniversitesi ile Karabük Üniversitesi arasında Sağlıkfest iş birliği

Kastamonu Üniversitesi ile Karabük Üniversitesi arasında Sağlıkfest Kurumsal Paydaş İş Birliği protokolü imzalandı.
Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’ı makamında ağırladı. Rektörlük makamında gerçekleşen iki kurum arasında ortak faaliyetler yapılmasının konuşulduğu görüşmede, kurumlar arasında yapılacak akademik, bilimsel ve kültürel iş birliği çerçevesinde fikir alışverişi yapıldı ve “Sağlık Bilimleri Festivali (Sağlıkfest) Kurumsal Paydaş İş Birliği Protokolü” imzalandı.
İmzalanan protokolle, Karabük Üniversitesinin yürütücülüğünü yapacağı Sağlıkfest çerçevesinde gerçekleştirilecek faaliyetlerde lojistik ve teknik altyapı imkanlarının, insan kaynakları ve fiziki alanların kullanılacağı, iletişim ve tanıtım desteği verilerek festivale geniş kitlelere ulaşmasında katkı sağlanacağı belirtildi. Bu kapsamda iş birliğinin arttırılması hedefleniyor.
Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, Karabük Üniversitesi gibi genç ve dinamik bir üniversite ile yapılacak iş birliğinin sağlık alanında yenilikler getirmeyi ve sağlıkta uluslararası standartlarda ve kalitede verilen eğitimin bir adım öteye taşınacağını vurguladı.
Ayrıca Rektör Topal, iş birliği ve nazik ziyaretlerinden dolayı Karabük Üniversitesi Rektörü Kırışık’a ve beraberindeki heyete teşekkür etti.
Karabük Üniversitesi Rektörü Kırışık ve beraberindeki heyet ise, ilgileri ve misafirperverliklerinden ötürü Rektör Topal’a teşekkür etti.
Kırışık, Kastamonu Üniversitesi ile yapılan bu iş birliğinin, her iki üniversiteye de önemli katkılar sağlayacağını belirterek, ortak projelerde yer almaktan duydukları memnuniyeti ifade etti.