Doğu Terminali'nde dehşet veren taksi cinayeti!

Doğu Terminali

Kayseri Doğu Terminali'nde bir taksi şoförü, husumetlisinin bıçaklı saldırısına uğrayarak hayatını kaybetti. Şüphelinin ortaya çıkan rahat tavırları pes dedirtti.

Edinilen bilgiye göre, Kayseri ilçe otobüslerinin kalktığı Kocasinan ilçesindeki Doğu Terminali’nde meydana gelen olayda; daha önceden aralarında husumet bulunan M.D. ile H.Ş. arasında henüz bilinmeyen bir sebepten tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine H.Ş. yanında bulunan bıçakla M.D.’yi karnından bıçakladı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildiç Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri de ağır yaralanan M.D.’yi olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırdı. M.D. kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. M.D.’nin cansız bedeni hastane morguna kaldırılırken, ekiplerin şüpheliyi yakalamak için çalışmaları sürüyor.

Öte yandan, H.Ş.’nin olay öncesi rahat tavırları güvenlik kamerasına yansıdı. Şüphelinin kameraya yansıyan fotoğrafında bıçak elinde gezdiği görüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Olayı anlatan M.Ç. adlı bir bölge sakini, "Kalabalığı görünce olay yerine gittik. Taksici ağabeyin bıçaklandığını gördük. Eline taş alıp adama atmaya çalıştığında yere yıkıldığını söylediler. Su vermeye çalıştık. Bildiğimiz sağlık yöntemlerini uygulamaya çalıştık. Uyanık tutmaya çalıştık. Kan akan yeri kapattık. Nabzına baktık ama düşüyordu. Ambulans gelip götürdü" dedi.