Muğla’nın Bodrum ilçesinde iki gündür etkili olan şiddetli fırtına, günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Kötü hava koşulları denizdeki araçlar için büyük risk oluşturdu.
Fırtınanın yol açtığı dalgalar, Bitez Koyu’nda yaklaşık 6 metre boyundaki bir yelkenliyi kontrolsüz bir şekilde kıyıya sürükledi. Tekne karaya vurarak ciddi hasar aldı.
Ortakent Azmağı’nda ise ipi kopan bir kayık, başka bir kayığa çarptı. Meydana gelen çarpışmada her iki tekne de hasar gördü. Aynı bölgede, 5 metre boyundaki başka bir kayığın da sulara gömüldüğü gözlemlendi.
Torba Mahallesi’nde yaşanan bir diğer olayda, 12 metre boyundaki ahşap bir tekne, bağlı olduğu iskeleye şiddetle çarptı. Çarpışmanın etkisiyle hem tekne hasar alarak battı hem de iskelede gözle görülür hasar meydana geldi.