Karatay’da 10 kilometrelik Karakaya-Divanlar bağlantı yolu tamamlandı

3.09.2024 13:14:36

Karatay’da 10 kilometrelik Karakaya-Divanlar bağlantı yolu tamamlandı

Konya’nın merkez Karatay İlçe Belediye Başkanı Hasan Kılca, ilçenin tamamında yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını belirterek, “İlçemizin tamamındaki yollarımızı daha konforlu, daha güvenli ve yüksek standartlara ulaştırana kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.
Karatay Belediyesi, ilçenin dört bir tarafında yol yapım, parke taşı döşeme, asfalt serim ve çevre düzenleme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Karatay Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bu kapsamda Karakaya-Divanlar arasında yol yenileme ve sathi kaplama çalışmalarını tamamladı. Yaklaşık 10 kilometrelik yoldaki sathi kaplama çalışmalarıyla bağlantı yolu 9 metre genişliğe ulaştı. Öte yandan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yarma’da da parke yol çalışması yürütüyor. Bu projenin yanı sıra ekipler; yine merkeze uzak Göçü Mahallesi 22862 Sokak’ta ve Akbaş Mahallesi Palaveli Yaylası’nın yolunda da temel malzeme serimi gerçekleştiriyor.

“Ulaşım ağımızın standartlarını yükseltmeyi sürdürüyoruz”
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Karakaya-Divanlar Mahalleleri arasındaki bağlantı yolunda yol yenileme ve sathi kaplama çalışması ile Yarma Mahallesi’ndeki parke yol çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Hasan Kılca, gerçekleştirdikleri çalışmalarla merkez veya merkeze uzak diye ayırmadan Karatay’ın tamamını konforlu, estetik ve çok daha güvenli bir ulaşım ağında kavuşturmaya gayret ettiklerinin altını çizdi. Başkan Kılca, “Karatay Belediyesi olarak gerek ilçe merkezimizde gerekse merkeze uzak mahallelerimizdeki ulaşım ağının standartlarını yükseltiyoruz. Karakaya-Divanlar arasında 10 kilometrelik alanda yürüttüğümüz bağlantı yolumuzu tamamladık. İlçemizin tamamındaki yollarımızı daha konforlu, daha güvenli ve yüksek standartlara ulaştırana kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yaptığımız tüm hizmetler, hemşehrilerimiz ve Karatay’ımız için. Tüm ekibimizle her daim sahadayız. İlçe merkezi veya merkeze uzak mahalle ayrımı yapmaksızın çalışmalarımızı yürütüyoruz. Tamamladığımız Karakaya-Divanlar Bağlantı Yolumuzun da ilçemize, mahallelerimize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.