Karatay Belediyesi, ilçenin dört bir tarafında çalışıyor

Karatay Belediyesi, ilçenin dört bir tarafında çalışıyor

Karatay Belediyesi, ilçenin dört bir tarafında çalışıyor

Konya’nın merkez Karatay İlçe Belediyesi, ilçenin daha estetik, güvenli ve konforlu bir ulaşıma kavuşması adına Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı bütün ekipleriyle sahada çalışmaya devam ediyor.
İlçenin tamamında yürütülen çalışmalarla ulaşım ağını her geçen gün daha konforlu hale getiren Karatay Belediyesi, ilçenin dört bir tarafında yol yapım, parke taşı döşeme, asfalt serim ve çevre düzenleme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Karatay Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bu çerçevede Karakaya-Divanlar arasında yol yenileme ve sathi kaplama çalışması yürütüyor.

“Tüm ekibimizle hemşehrilerimiz için hep sahadayız”
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, gerçekleştirdikleri çalışmalarla Karatay’ı konforlu, estetik ve çok daha güvenli bir ulaşım ağında kavuşturmaya çalıştıklarının belirtti. Başkan Kılca, “Karatay’ımız sürekli büyüyen, gelişen bir konumda. Biz de vatandaşlarımızın isteklerine daha hızlı cevap vermek için gece gündüz çalışıyoruz. Diğer hizmetlerimizde olduğu gibi yol ve asfalt çalışmalarımız da hız kesmeden devam ediyor. Şu anda Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz Karakaya-Divanlar mahallelerimizin bağlantı yolunda sathi kaplama çalışması gerçekleştiriyor. Yaptığımız tüm hizmetler, hemşehrilerimiz ve Karatay’ımız için. Hemşehrilerimizin rahatı adına cadde ve sokaklarımızı hak ettikleri konuma ulaştırmak için çalışıyoruz. Tüm ekibimizle her daim sahadayız. Hizmetlerimizin Karatay’ımıza ve Konya’mıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.