Tarih: 25.08.2024 16:07

Karadeniz Ereğli’de Medikal Onkoloji Servisi açıldı

Facebook Twitter Linked-in

Karadeniz Ereğli’de, özel bir hastanede Medikal Onkoloji servisinin açılışı gerçekleştirildi.
Açılış töreninde konuşan hastanenin Genel Müdürü Şahin Elçi, yeni açılan servisin bölge halkı için taşıdığı öneme dikkat çekti. Elçi, 2007 yılından bu yana hizmet veren hastanenin, bölgedeki onkoloji hastalarının yaşadığı sıkıntılara çözüm bulmak amacıyla bu yatırımı gerçekleştirdiğini belirtti. Hastanenin Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hayati Arkaz’ın bu yüksek maliyetli yatırımı desteklediğini ifade eden Elçi, “Bölge halkına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İnşallah kemoterapi gören hastalarımız artık mağduriyet yaşamayacak” dedi.
Açılış töreninde konuşan bir hasta yakını ise, servisin bölge için büyük bir ihtiyaç olduğunu belirterek, "Ereğli ve Alaplı’ya ihtiyaç olan bir bölümdü. Açılmasına gerçekten sevindik. Doktorumuz Utku Hanım çok ilgili, çalışanlar ve hemşireler de çok iyiler. Açıldığı için memnunuz, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Allah herkese şifalar versin" şeklinde konuştu.
Açılışta, Onkoloji Uzmanı Dr. Utku Dönem Gündoğdu da söz alarak, Batı Karadeniz bölgesinde sadece söz konusu hastanede onkoloji ünitesi bulunduğunu belirtti. Gündoğdu, "Bu ünitede dünya standartlarında tüm tedavileri verebiliyoruz. İmmünoterapi, kemoterapi ve akıllı ilaçlar gibi ileri tedavi yöntemlerini uygulayabiliyoruz. Ayrıca, tüm cihazlarımız dünya standartlarında. Batı Karadeniz bölgesinde sadece bu hastanede onkoloji ünitesi var ve burada çalışan arkadaşlarımız deneyimli. Halkımız rahatlıkla gelip hızlı bir şekilde tedavi olabilir" dedi. Gündoğdu, hastanede onkolojik cerrahilerin de yapıldığını ve görüntüleme yöntemlerinin son teknolojiye uygun olarak gerçekleştirildiğini sözlerine ekledi.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB