Karacasu festivalinde halk konserleri büyük ilgi gördü

Karacasu festivalinde halk konserleri büyük ilgi gördü

Karacasu festivalinde halk konserleri büyük ilgi gördü

Aydın’ın Karacasu ilçesinde bu yıl 35.’si düzenlenen Karacasu Afrodisias Kültür Sanat ve Tanıtım Festivali 2. gününde halk konserleri ve Karacasu gezileri ile devam etti.

Karacasu Belediyesi tarafından 35.’si düzenlenen Karacasu Afrodisias Kültür Sanat ve Tanıtım Festivali’nin 2. gününde de büyük coşku yaşandı. Karacasu dışından ilçeye akın eden binlerce vatandaş gün boyu UNESCO Dünya Mirası listesindeki antik kenti Afrodisias, seramik atölyeleri, yaylaları, ilçe meydanında açılan sergileri gezerek dünyaca ünlü meşhur Karacasu pidelerinden tattı. Ziyaretçi akının yaşandığı Karacasu gece de aynı coşkuyu bu kez halk konserleri ile buldu. Aydın Büyükşehir Belediyesi Konservatuar Orkestrası ve Necati ve Saykolar, konserlerinde ilçe halkına ve misafirlere doyumsuz bir gece yaşattı.

Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı başta olmak üzere belediye başkana yarımcıları, meclis üyeleri ve binlerce vatandaşın izlediği konser gece yarısına kadar devam etti. Başkan Büyükyapıcı sanatçılar başta olmak üzere geceye renk katan herkese teşekkür etti.