KAR VOLEYBOLU’NA ‘KORONAVİRÜS’ ENGELİ

KAR VOLEYBOLU’NA ‘KORONAVİRÜS’ ENGELİ

Erciyes’te 12 Mart’ta yapılması planlanan Kar Voleybolu Dünya Turu müsabakaları, dünyayı saran Koronavirüs nedeniyle Aralık ayına ertelendi.

Erciyes Kayak Merkezi’nde ve Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilecek olan Kar Voleybolu Dünya Kupası, dünyada 2 ülkeden biri olarak ev sahipliği yapacak. 12 Mart’ta başlaması planlanan Kar Voleybolu Dünya Kupası karşılaşmaları, Koronavirüs nedeniyle Aralık ayına ertelendi.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Çin’de ortaya çıkan ve tüm dünyaya yayılan yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı bakanlığınca alınan önlemleri açıkladı. Mart-Nisan aylarında kota müsabakalarına yönelik olmayan 80'den fazla yurt içi ve dışındaki organizasyonu ertelediklerini bildiren Bakan Kasapoğlu, ‘Gençlik faaliyetlerimizi, gerek gençlerimizin yurt dışı seyahatleri, yurt dışından gelen gençlerimizin kamplarla ilgili çalışmaları, diğer organizasyonları, bu çalışmalarla ilgili mart ve nisan ayındaki çalışmalarımızı ertelemiş durumdayız’ dedi. Dünyayı etkisine altına alan Koronavirüs nedeniyle toplamda 82 organizasyon ertelendi.