Tarih: 06.09.2024 19:33

Kanser tedavisi gören evde bakım Zarif’e doğum günü sürprizi

Facebook Twitter Linked-in

Niğde Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimliği ve Evde Sağlık Hizmetleri Ekibi tarafından Evde Sağlık Birimine kayıtlı 12 yaşına giren Zarif Kurcu için sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.
Evde Sağlık Hizmetleri Sorumlu Hekimi Uzm. Dr. Halime Dilber Balcı, Evde Sağlık Hizmetleri Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Yasin Altun ve Evde Sağlık Hizmetleri ekibi, kemik kanseri tedavisi gören Zarif Kurcu’yu kontrolleri için evinde ziyaret etti. Evine kontrol için gidildiği gün doğum günü olduğunu öğrenen ekip, Zarif’e sürpriz yaparak doğum günü kutlaması planladı. Tedavi için gelen ekibi karşısında doğum günü pastası ile gördüğünde duygulu anlar yaşayan Zarif, hayatının en güzel günlerinden birini yaşadığını söyledi.
Başhekim Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Doğan ise, “Kurumumuz Evde Sağlık Hizmetleri ekibi tarafından takibi yapılan 12 yaşındaki Zarif’i bu anlamlı gününde yanında olup onun mutluluğuna ortak olduk. Ailesinin de desteğiyle güzel bir anı hep birlikte yaşadık. Evde bakıma muhtaç her hastamızın her daim yanındayız" dedi.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB