Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğüne atanan Ceviz, Mersin’e veda etti

Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğüne atanan Ceviz, Mersin’e veda etti

Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğüne atanan Ceviz, Mersin’e veda etti

Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü görevine atanan Mersin İl Sağlık Müdürü Emrah Ceviz, personeliyle vedalaştı.
İl Sağlık Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen programa müdürlük çalışanlarının yanı sıra ilçe sağlık müdürleri ve hastane yöneticileri katıldı. Duygusal anların yaşandığı programda konuşan Ceviz, 3,5 yıllık görev süresi içerisinde vatandaşların sağlığını korumak ve geliştirmek için el ele mücadele ettiklerini söyledi. Ceviz, “Bu süre içerisinde gerçekten olağanüstü günler yaşadık. Yaklaşık 2 yıl süren pandeminin ardından asrın felaketi olan 6 Şubat depremlerini yaşadık. Deprem bölgesinin sağlık açısından en büyük yükünü üstlenen il olduk. Bu süre zarfında gerek yönetici arkadaşlarım, gerekse sahada canla başla çalışan mesai arkadaşlarım çok büyük fedakarlık örneği sergiledi. Bir şeyler başarmışsak bunu hep birlikte başardık” dedi.
Mersin’in çalışma hayatında çok önemli bir yere sahip olduğuna vurgu yapan Emrah Ceviz; “Mersin’in sağlık alanındaki sorunlarını ve çözüm yollarını çok iyi biliyorum. Görev sürem içerisinde bunların bir çoğunu hep birlikte çözdük. Sağlık sektörü çok dinamik bir alan. Yeni görevimde Mersin’in ihtiyacı olan yatırımlar ve insan kaynağı noktasında her zaman destek olacağım” diye konuştu.
Konuşmanın ardından müdürlük makamına vekalet eden Kamu Hastaneleri Hizmet Başbakanı Erman Eker, görev yaptığı süre zarfında kendisinin her zaman yanlarında olduğunu ifade ederek tüm çalışanlar adına Emrah Ceviz’e teşekkür plaketi ve çiçek takdim etti.