Kuşadası'nda motosiklet kaldırıma çarptı: 22 yaşındaki sürücü hayatını kaybetti
Kontrolünü kaybeden motosikletin kaldırıma çarparak takla atması sonucu İsmail Demir (22) yaşamını yitirdi.
Kontrol Kaybı ve Ölümcül Taklalar
Aydın’ın Kuşadası ilçesinde, Süleyman Demirel Bulvarı üzerinde akşam saatlerinde trajik bir kaza meydana geldi. 09 AKG 965 plakalı motosikletiyle seyir halinde olan 22 yaşındaki İsmail Demir, aracının hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan motosiklet, kaldırıma çarptıktan sonra defalarca takla attı.
Müdahalelere Rağmen Kurtarılamadı
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ve polis ekipleri, ağır yaralanan genç sürücüye ilk müdahaleyi yaptı. İsmail Demir, ambulansla Kuşadası Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Kamera Kaydı ve Soruşturma
Kazanın şiddetli anları, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

