Kahramanmaraş'ta narkotik operasyonu: 2 tutuklama

Kahramanmaraş

Kahramanmaraş'ta düzenlenen operasyonlarda metamfetamin ve sentetik kannabinoid ele geçirildi, 2 şüpheli tutuklandı.

Operasyonla Ele Geçirilen Uyuşturucu Miktarı

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonlarda önemli miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi. 15 Şubat'taki çalışmalarda 9,01 gram metamfetamin, 2,46 gram sentetik kannabinoid (bonzai) ve 0,34 gram esrar maddesine el konuldu.

İkinci Operasyonda Yakalanan Malzemeler

16 Şubat tarihinde düzenlenen bir diğer operasyonda ise 16,66 gram sentetik kannabinoid (bonzai), 0,12 gram sentetik kannabinoid hammaddesi ve 2 aseton ele geçirildi. Bu operasyonlar, bölgedeki uyuşturucu ticaretine yönelik etkili bir mücadeleyi ortaya koyuyor.

Şüphelilerin Adli Süreci

Operasyonlar sonucunda gözaltına alınan ve adli mercilere sevk edilen 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Sürecin yargı aşamasına taşınması, olayın ciddiyetini gözler önüne serdi.