Tarih: 30.08.2024 16:10

Kahramankazan’da engeller "Engelsiz Kafe" de aşılıyor

Facebook Twitter Linked-in

Kahramankazan Belediyesi tarafından özel bireylerin sosyal ve ekonomik yaşama tutunmasına yönelik hayata geçirilen proje kapsamında hizmet veren "Engelsiz Kafe", engelli vatandaşlara gelir kapısı oldu.
Özel bireylerin hem kazanç elde etmesine hem de sosyalleşerek topluma kazandırılmasına katkı sağlayan Engelsiz Kafe, Kahramankazan’da yaşayan vatandaşların yoğun olarak kullandıkları merkezi bir konumda hizmet veriyor. Sıcak ve soğuk içeceklerin yanında profesyonel aşçılar tarafından özenle hazırlanan kek, pasta, kurabiye ve ızgara çeşitlerinin de olduğu, her bütçeye uygun seçenekler sunan Engelsiz Kafe, müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor.
"Sevgi varsa, engel yoktur"
Kahramankazan’da yaşamlarını sürdürmeye çalışan özel bireylerin istihdam edilerek topluma kazandırılmasını sağladıklarını belirten Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, "İlçemizde yaşayan özel bireyleri topluma kazandırdığımız Engelsiz Kafe’miz Kahramankazan’da ikamet eden vatandaşların bakış açılarını değiştirerek engellerin birlikte aşılacağını göstermemize imkan sağlıyor. Aileleri ve arkadaşları ile hoş vakit geçirmek isteyen vatandaşların ilk tercihleri arasında yer alan Engelsiz Kafe’miz gelen misafirlerine zengin menü içeriği ile hizmet veriyor. Özel bireylerin hem kazanç sağladığı hem de sosyal hayatlarını renkli hale getirdiği işletmemiz yenilenen hizmet anlayışı, eşsiz lezzetleri ve güler yüzlü personeliyle sizleri bekliyor. Sevgi varsa, engel yoktur" dedi.
Engelsiz Kafe’nin 09.00 ile 00.00 saatleri arasında hizmet verdiğini belirten Başkan Çırpanoğlu, kafenin tüm giderlerinin Kahramankazan Belediyesi tarafından karşılandığını belirtti.
Söz, nişan, toplantı gibi organizyonlara da uygun fiyat imkanlarıyla ev sahipliği yapan Engelsiz Kafe ziyaretçilerine çocuk oyun alanı, kutu oyunları, kitaplık, vip salon, açık ve kapalı alanda oturma imkanı sunarak hizmetine devam ediyor.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB