Tarih: 27.08.2024 14:38

Kahramankazan Belediyesinden kapsamlı bakım çalılması

Facebook Twitter Linked-in

Kahramankazan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki kapsamlı bakım çalışmalarını yürütmeye devam ediyor.
Ankara’nın Kahramankazan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçede başlattıkları kapsamlı bakım onarım çalışmalarını yürütmeye devam ediyor. Ekipler ilçede bulunan park ve bahçelerin onarımı, altyapı ve temizlik çalışmaları, yol açım ve temizlik faaliyetleri gibi birçok alanda başlattıkları çalışmalara titizlikle devam ediyor.
Bu çalışmalar kapsamında, Kayı Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’ndaki bozulan kaldırım taşlarının tamirini gerçekleştirdi. Atatürk Mahallesi Belediye Blokları’ndaki ASKİ su arızasının neden olduğu hasar, kilitli taşların onarımıyla giderildi. Öte yandan Satıkadın Parkı yürüyüş yolundaki bordür taşları da ekipler tarafından yenilendi. Mustafa Hakan Güvençer Fen Lisesi’nin iç ve çevre alanlarında ise bozulan mermer ve andezit taşlarının onarımı tamamlandı.
“Gençlik Merkezi ve Park Çalışmaları”
Şehit Tunahan Doktur Gençlik Merkezi’nde bulunan bocce sahası için hazırlanan zemine ekipler tarafından beton atıldı. Diğer yandan Kayı Mahallesi Şehit Fatih Keskin Parkı’ndaki oyuncak grubunun beton atımını tamamlayan ekipler bu sayede parkın güvenliğini arttırarak kullanımı kolaylaştırdı.
“Altyapı ve Temizlik Çalışmaları”
Kahramankazan Belediyesi Ekipleri tarafından Fethiye Mahallesi’nde çeşme için kazılan alanlar kapatılırken, Çimşit Mahallesi girişindeki su hattı kazısı da tamamlandı. Öte yandan Emirgazi Mahallesi’nde bulunan dere yatağının temizliği de ekipler tarafından tamamlandı. İbrahim Bitik İlkokulu’na yeni su bağlantısı sağlandı ve Akçaören Mahallesi mezarlığına modern bir şadırvan inşa edildi.
“Yol Açımı ve Temizlik Faaliyetleri”
Yol açım çalışmalarına devam eden ekipler, Fatih Mahallesi Bağlar Caddesi Emirgan Sultan Sokak, Kayı Mahallesi Ulubatlı Hasan Caddesi Emir Sokak, Yıldırım Beyazıt Mahallesi Atmaca Caddesi, Atatürk Mahallesi Madımak Sokak ve Selpar Sokak Selin Caddesi’nde yol açım çalışmalarını tamamladı. Atatürk Mahallesi, Fatih Mahallesi ve Satıkadın Mahallesi’nde yangın riskini azaltmak amacıyla bina çevrelerindeki kuru otlar greyder makinesi ile temizlendi. Kahramankazan Devlet Hastanesi çevresindeki kuru otlar da aynı şekilde temizlendi. Ayrıca, Fatih Mahallesi Efes Pilsen Fabrikası yanında çıkan yangının söndürülmesine ekipler iş makineleriyle destek verdi.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB