Kağıthane'de Motosiklet Çarpması: Berber Kenan Pala Hayatını Kaybetti

Kağıthane

İstanbul Kağıthane'de işyerinden çıkan berber Kenan Pala, yolun karşısına geçerken hızla gelen bir motosikletin çarpması sonucu ağır yaralandı ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Korkunç Anlar Kameralara Yakalandı

İstanbul Kağıthane'de akşam saatlerinde yaşanan trafik kazası, bir berberin hayatına mal oldu. İşyerinden çıkan Kenan Pala, yolun karşısına geçmek isterken hızla ilerleyen bir motosikletin hedefi haline geldi. Çarpışmanın şiddetli etkisiyle yola savrulan Pala, ağır yaralandı. Olay anı, bölgedeki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Olay Yerine Acil Müdahale

Kaza, Hamidiye Mahallesi'nde saat 20.30 sıralarında meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılara ilk müdahaleler yapıldıktan sonra Kenan Pala ve motosiklet sürücüsü Batuhan Y. hastaneye kaldırıldı.

Kurtarılamayan Hayat

Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen 56 yaşındaki berber Kenan Pala hayatını kaybetti. Motosiklet sürücüsü Batuhan Y.'nin ise hafif yaralı olduğu ve tedavisinin devam ettiği, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. 34 KYN 239 plakalı motosikletin karıştığı olayla ilgili soruşturma başlatıldı.