Tarih: 26.08.2024 15:11

Kadınlar, Büyükşehir’le şehrin doğal güzelliklerini görme fırsatı buldu

Facebook Twitter Linked-in

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin projelerinden “Kadınlarla Baş Başa Doğa Gezileri” geçtiğimiz hafta sonu yeni katılımcılarla buluştu. Doğanın huzur dolu atmosferiyle keyifli bir gün geçiren kadınlar, unutulmaz anlar yaşadı.
Başkan Fırat Görgel öncülüğünde hayata geçirilen sosyal ve kültürel faaliyetlerle vatandaşların takdirini kazanan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, en özel projelerinden “Kadınlarla Baş Başa Doğa Gezileri”ni de katılımcılarla buluşturmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesinin internet adresinden çevrimiçi yapılan başvuruların ardından geçtiğimiz hafta sonu doğa gezisi gerçekleştirildi. Doğanın huzur dolu atmosferiyle keyifli bir gün geçiren kadınlar; Ali Kayası’nın mest eden manzarasını seyretti, Yeşilgöz’ün berrak sularında ruhunu dinlendirdi ve Menzelet’te tekne turuyla unutulmaz anlar yaşadı. Doğayla iç içe vakit geçirerek moral motivasyonunu artıran kadınlar, sosyalleşme imkanı da buldu. Gezinin çok eğlenceli ve faydalı olduğunu, ayrıca projeden çok memnun kaldıklarını belirten katılımcılar, kadınlara verdiği değer ve destek için Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel’e teşekkür etti.
Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Kadınlarla Baş Başa Doğa Gezileri’nin haftalık periyotlarla devam edeceği belirtildi.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB