Kadınlar, Büyükşehir’in gezisinde doğayla bütünleşti

9.09.2024 14:12:56

Kadınlar, Büyükşehir’in gezisinde doğayla bütünleşti

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin örnek projelerinden “Kadınlarla Baş Başa Doğa Gezileri” hafta sonu yeni katılımcılarla devam etti. Ali Kayası ve Başkonuş’ta doğayla iç içe vakit geçiren kadınlar, Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin örnek projelerinden “Kadınlarla Baş Başa Doğa Gezileri” katılımcılarla buluşmaya devam ediyor. Haftalık periyotlarla düzenlenen gezilerin bu haftaki rotası şehrin doğal güzelliklerinden Ali Kayası ve Başkonuş Yaylası oldu. Ali Kayası’nın mavi ve yeşili bir arada sunan eşsiz manzarasını seyreden kadınlar, Başkonuş Yaylası’nın da huzur dolu atmosferinde keyifli anlar yaşadı. Doğayla iç içe vakit geçirerek moral motivasyonunu artıran kadınlar, sosyalleşme ve yeni arkadaşlıklar kurma imkânı da buldu. Gezinin çok eğlenceli ve faydalı olduğunu, ayrıca projeden çok memnun kaldıklarını belirten katılımcılar, kadınlara verdiği değer ve destek için Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel’e teşekkür etti.
Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, Kadınlarla Baş Başa Doğa Gezileri’nin düzenli aralıklarla devam edeceği belirtildi.