Tarih: 12.08.2024 15:11

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ne çıkan takım sponsor bulamayınca başkanı böyle sitem etti

Facebook Twitter Linked-in

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ne yükselen Zonguldak Basket 67 Takımı’nın Başkanı Kanat Tan, takımın ana sponsor arayışında son günlerde olumsuz bir yanıt aldıklarını belirterek, "Sahibinden satılık süper lig takımı var" diye sitem etti.
Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ne yükselen Zonguldak Basket 67 Takımı’nın Başkanı Kanat Tan, sponsor bulamamanın getirdiği hayal kırıklığını dile getirdi. Başkan Kanat Tan, "Son günlerde ana sponsorluk için bir haber bekliyordum, ama bugün olumsuz dönüş yaptılar. Müjdeli haber vermek isterdim ama nasip değilmiş. Her şey buraya kadarmış. Kamuoyunu 4 aydır çok meşgul ettik. Bitsin gitsin, rahatlasın herkes" dedi.
Kendisinin ve takımın çok mücadele ettiğini, bu süreçte maddi ve manevi bedel ödediklerini belirten Tan, "Tek güzel yanı, çürük elmalar ayıklandı. Sahte insanları gördük o kadar. Zorlamamak lazım. Vardır bir hayır. Bazen olmadı mı olmuyor. Bu şampiyon taraftar 50 yıl sonra Süper Lig’i hak etti. Rekorlar kırdık, Süper Lig’e çıktık. Memlekete fazla geldik. Şehrin sahipleri hak etmedi, görmek istemediler. Düzen belli, şehri sömürün gitsin. Sahipsiz kaldık" şeklinde konuştu.
Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda taraftarlara ve destekçilere teşekkür eden Tan, "Bize sahip çıkan, destek olan herkese çok teşekkür ediyorum. Benim hakkım varsa helal olsun. Yakın zamanda bu süreçte, neler ile karşılaştığımızı, kimin nasıl muamele yaptığını son defa açıklayacağım. Gerçi ne önemi var ise" ifadelerine yer verdi.
Zonguldak Basket 67 takımının artık tarih olduğunu belirten Tan, "Bu saatten sonra Zonguldakspor Basketbol takımı yok. Tarih olduk. Bitti. Taraftarlar adına üzgünüm. Dünyada üst üste şampiyon olup sahaya çıkamayan başka kulüp yok. Başarılı olmak, hep yenmek, borçsuz takım olmak, hep şampiyon olmak demek yetmiyormuş. Zorunuza gitse de, bu onur ve gurur bize yeter. Başkaları gibi kötü niyetli olmadık, hep temiz kaldık. Kötü işler peşinde olanlara en güzel cevabı sahada verdik. Son aldığımız alın teri o kupa size gelsin. Son olarak, Bu kara lekeyi tarih unutmayacaktır. Kömür karası değil, yüz karası olacaktır. Sözde emeğin başkentine... Sahibinden satılık süper lig takımı var. Bedelsiz, aslan gibi emek harcanmış tertemiz takım" ifadelerini kullandı.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB