Kadıköy'de Devrilen Ağaç Trafiği Felç Etti

Kadıköy

Kadıköy Sahrayıcedit'te sabah saatlerinde yola devrilen bir ağaç kısa süreli paniğe neden oldu. İtfaiye ve polis ekiplerinin müdahalesiyle ağaç kaldırıldı ve yol trafiğe açıldı. Olayda can kaybı yaşanmadı.

Sabah Sakinliğini Bozan Gürültü

Kadıköy Sahrayıcedit Mahallesi Omca Sokak'ta, saat 09.45 sıralarında kaldırım üzerinde bulunan bir ağacın yola devrilmesiyle sakin bir sabah aniden hareketlendi. Ağacın devrilme nedeni henüz bilinmezken, olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Hızlı Müdahale ile Trafik Düzeni Sağlandı

İtfaiye ekipleri, devrilen ağacı keserek yoldan kaldırırken, polis ekipleri güvenlik önlemi alarak sokağı bir süreliğine trafiğe kapattı. Yapılan çalışmaların ardından yol, araç ve yaya trafiğine yeniden açıldı.

Şans Eseri Can Kaybı Yaşanmadı

Olayda şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı. Ağacın neden devrildiğine ilişkin soruşturma başlatıldı ve yetkililer konuyla ilgili incelemelerini sürdürüyor.