JANDARMA’DAN HIRSIZLIK OLAYLARINA MÜDEHALE

JANDARMA’DAN HIRSIZLIK OLAYLARINA MÜDEHALE

İl Jandarma Komutanlığı Kocasinan, Melikgazi ve Bünyan’da yapılan hırsızlık olaylarını müdahale ederek olaylarla ilgili 4 kişi gözaltına alırken bir kişi için de arama kararı çıkartıldı.

 İl Jandarma Komutanlığı tarafından 3 ilçede meydana gelen hırsızlık olaylarına müdahale edildi. Konu ile alakalı olarak yapılan açıklamada şöyle denildi: “İlimiz Kocasinan, Melikgazi ve Bünyan İlçelerinde (6) faili meçhul Evden Hırsızlık ve (2) Mala Zarar Verme olayları meydana gelmiştir.

Hırsızların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar sonucunda; (M.B.), (H.G.), (A.K.) ve (C.G.) isimli şüphelilerin evden çalınan malzemeleri Kayseri İl Merkezindeki ikinci el eşya alım satımı yapan (M.K.) isimli şüpheli şahsa sattığı tespit edilmiştir.

Olayla ilgili olarak şüpheli (M.K.)’nin işyerinde yapılan arama neticesinde; (36) kalem muhtelif çalıntı eşya ele geçirilerek sahiplerine teslim edilmiş olup, Kocasinan İlçesinde (3), Bünyan İlçesinde (3) ve Melikgazi İlçesinde (1) olay olmak üzere toplamda (8) adet faili meçhul Evden hırsızlık ve Mala Zarar verme olayı aydınlatılmıştır. (M.B.) isimli şüpheli şahsın yakalanması için çalışmalara devam edilmektedir. (M.K), (H.G), (A.K.) ve (C.G.) isimli şüpheli şahıslar gözaltına alınmış olup, adli makamlara sevk edilecektir.

Kayseri İl Jandarma Komutanlığınca, bölgemizin huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik olarak yürütülmekte olan faaliyetler, yine halkımızın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam ettirilecektir.”