Otobüsün Önünü Kesen Sürücüye 182 Bin Lira Ceza

Otobüsün Önünü Kesen Sürücüye 182 Bin Lira Ceza

İzmir'de otobüsün önünü kesen sürücüye 182 bin 719 TL para cezası kesildi, aracı 60 gün trafikten men edildi.

Kavşakta Yaşanan Tehlikeli Manzara

İzmir'de, Kemalpaşa Caddesi Otogar Kavşağı'nda trafik kameralarına yansıyan bir olay, güvenlik ekiplerini harekete geçirdi. 35 T 7149 plakalı bir araç, seyir halindeki bir otobüsün önüne ani bir şekilde geçerek durdu ve sürücüsü araçtan indi.

Sürücünün Yakalanması ve Cezalar

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucunda kimliği belirlenen 28 yaşındaki sürücü R.Y. polis tarafından yakalandı. Sürücü hakkında, Karayolları Trafik Kanunu'nun trafikte saldırı amacıyla başka bir aracı ısrarla takip etmek, araçtan inmek ve sürücü belgesini yanında bulundurmamak maddeleri uyarınca işlem yapıldı.

Toplamda 182 Bin Liranın Üzerinde Para Cezası

Yapılan incelemeler neticesinde sürücü R.Y.'ye toplamda 182 bin 719 TL idari para cezası kesildi. Ayrıca, sürücünün belgesi 60 gün süreyle geri alınırken, kullandığı araç da aynı süre boyunca trafikten men edildi.