İYİ Partili Çakmak vatandaşların hastaneden randevu alamadığını iddia etti

İYİ Partili Çakmak vatandaşların hastaneden randevu alamadığını iddia etti

İYİ Parti Melikgazi İlçe Başkan Yardımcısı Hasan Mert Çakmak, vatandaşların hastanelerden randevu alamadığını iddia etti. Çakmak konuyla ilgili yazılı açıklama yaptı.

 

İYİ Parti Melikgazi İlçe Başkan Yardımcısı Hasan Mert Çakmak vatandaşın hastalardan randevu alamadığını iddia etti. Vatandaşların kendisine şikayetlerini ilettiğini belirten İYİ Partili Çakmak, kendisinin de randevu almayı denediğini söyledi. 

İYİ Partili Çakmak açıklamasında şunları kaydetti; 


"Son günlerde bana ulaşan en büyük sıkıntılardan birisi de vatandaşın hastahenelerden randevu alamaması. Bizzat kendim denediğimde ise aynı sonuçla karşılaştım. Vatandaş ne muayene olabiliyor ne tahlil verebiliyor. 

Geçen günlerde karşılaştığım bir vakada ise vatandaşa gece 2.30 da gelirse emar  çekinebileceğini söylediler. Sağlıklı gidenin hasta olduğu bu düzenin acilen değişmesi gerekiyor. Mesele  devasa hastaneler  yapmak değil mesele  o hastaneleri doğru kullanıp vatandaşa doğru hizmet vermektir.

Bir başka şikayet ise personel içindir. Vatandaş hastanedeki sorumsuz personelden dolayı azarlandığını ve hizmet alamadığını ifade ediyor.

Sağlık sistemi çökmüştür. Vatandaşı bu iktidar özel hastanelere mecbur bırakmaktadır.

Ne olacak böyle baştan sona yanlış  daha da incelediğimizde vatandaş bu hastanelere ulaşamıyor. İldem'den giden, Talas'tan giden vatandaşımız 1 saate zor gidiyor. Gidene kadar başka bir hastalığı çıkıyor nerdeyse.

 Vatandaşımızın yanındayız ve iktidara geldiğimizde planlı ve doğru hizmeti vermek için elimizden geleni yapacağız."