İYİ Partili Çakmak: "Vatandaş nerde ise biz yanındayız"

İYİ Partili Çakmak:

İYİ Parti Melikgazi İlçe Başkan Yardımcısı Hasan Mert Çakmak yazılı açıklama yaparak vatandaşların yanında olduklarını belirtti. Çakmak; "Vatandaş nerde ise biz yanındayız" dedi.

İYİ Parti Melikgazi İlçe Başkan Yardımcısı Hasan Mert Çakmak yaptığı açıklamada vatandaşların yaşadığı sorunları dile getirerek  şu ifadelere yer verdi;

"Vatandaş ile iç içeyiz Genel Başkanımız sahalarda bizde sahalardayız, koltuk değil ayakkabı eskitiyoruz. Ancak vatandaşımız hiç mutlu değil derdi lebalep dolmuş, kime gitsek kime merhaba desek sıkıntısı dağlar kadar. Vatandaş markete pazara gidiyor alamıyor bakıyor, çiftci tohum gübre mazot alıyor borç ile, öğrenci eğitim almaya çalışıyor alamıyor, emekli maaşını çekmeden bitiriyor. Kimi vatandaşımız atama bekliyor bunalıma giriyor. İktidar ne yapıyor lebalep kongreler yapıyor. Soruyorum  vatandaş umurunda değil maalesef. Kayseri'mizde neredeyse her gün bir intihar haberiyle uyanıyoruz.  Bunalıma girmiş maddi problemler yaşamış vatandaş çaresizlikten intihar ediyor.  Bazı Oda Başkanlarımızı ziyaret ediyoruz hepsi şikayetci memnun değil.  Kısacası Ayşe teyzenin Fatma annenin tenceresi kaynamıyor artık kaynıyorsa da et mi kaynıyor yoksa dert mi?  Pandemide mağdur olan esnaf dükkanı açıyor ama  umudu yok. 

Biz İYİ Partililer hep sahada olacağız sesleri olacağız, ama iktidar  partisi sahalarda olabilecek mi? Olamaz çünkü onlarda biliyor ki tepki alacaklar kısacası şunu ifade etmek istiyorum; 'Vatandaş nerde ise biz yanindayız ordayız'  sesleri olup taşıyacağız sıkıntılarını duyuracağız."