İYİ Partili Çakmak: Şehrimiz sosyal faaliyete aç 

İYİ Partili Çakmak: Şehrimiz sosyal faaliyete aç 

İYİ Parti Melikgazi İlçe Başkan Yardımcısı ve en genç divan üyesi Hasan Mert Çakmak, yazılı açıklama yaparak gençleri anlamak için onları dinlemenin gerektiğine vurgu yaptı.

İYİ Parti Melikgazi İlçe Başkan Yardımcısı ve en genç divan üyesi Hasan Mert Çakmak gençler üzerine açıklama yaptı. Gençlerin anlaşılmadığından ve şehirde gençler adına yapılan faaliyetlerin yetersiz olduğundan söz eden İyi Patili Çakmak; "Sözlerime başlarken şunu ifade etmek istiyorum. Gençler her alanda olmalı ve bir alanda çok iyi olmalı. Gençler ne istiyoru anlamak için bence gençleri dinlemek lazım sosyal medyadan garip analizler veya yapıştırılan bazı etiketler ile anlayamazsınız  Şehrimize baktığımızda şehir maalesef gençlere çok faaliyet gösteremiyor." diye konuştu.

Şehrimiz sosyal faaliyete aç 

Gençlerin ilk sıkıntısının toplu taşıma bilet fiyatlarına yapılan zamlar olduğuna değinen Çakmak, "İkincisi sosyal faaliyetlerin eksikliği resmen şehrimizin gençleri sosyal faaliyete aç. Ne konser ne sanat ne spor hepsi sınıfta kalmış durumda. Hiç yok demiyorum çok nadir oluyor. Tabii o yapılan faaliyetlerde o kadar pahalı ki gençler gidemiyor bundan da çok şikayetçiler." dedi. 

Çakmak açıklamasında şunları kaydetti;

"Malumunuz şehirde bir çok üniversite var ve öğrenci sayısı bir hayli fazla öğrenciler gidip ders çalışacak kütüphane bulamıyor mevcutlar ağzına kadar dolu  son olarakta her tarafta oldugu gibi ozellikle kayserideki gıda fiyatları pahalılığı öğrencinin derdi geçim değil bilim olmalı diyorum her zaman ama bu pahalılık ta öğrenci maalesef fiyatların altında eziliyor sorunlar bu şekilde saysam daha çok ama bunlar  umarım çözülür. Yarının güçlü Türkiyesi biz gençlere emanet ise bu gençlerde rahat etmeli  sorunlar ile boğuşmamalı."