İYİ Partili Ataman: Sayın ÖZDEMİR ‘e hatırlatayım istedim

İYİ Partili Ataman: Sayın ÖZDEMİR ‘e hatırlatayım istedim

İYİ Parti İl Başkanı M.Sebati Ataman MHP Genel Başkan Yardımcısı Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ataman Özdemir'in geçmiş yıllarda attığı twitleri gündeme getirdi.

İYİ Parti İl Başkanı M.Sebati Ataman MHP Genel Başkan Yardımcısı Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir'e şöyle seslendi; 

Sayın ÖZDEMİR ‘e hatırlatayım istedim…

MHP Genel Başkan Yardımcısı Kayseri Milletvekili İsmail ÖZDEMİR, Genel Başkanımız Sayın Meral AKŞENER’İN Cumhurbaşkanlığı adaylığından vazgeçmesine yönelik sosyal medyasında açıklamalarda bulunmuş, Sayın Özdemir “ HDP’yi memnun etmekten başka işe yaramayan bir seçim stratejisi izleyenler”  ve “ HDP’den  başka zillet cenahında memnun olan var mı? HDP-PKK ‘yı bu derecede meşrulaştırma çabasındayken kendilerini bitirdiklerinin farkındalar mı?” ifadelerini kullanmışsınız.

Sayın ÖZDEMİR ; size sizi hatırlatmak isterim, 7 Haziran seçimleri öncesi ve sonrası twitter hesabınızda yayınladığınız ve şu an unuttuğunuz paylaşımlarınızı size ve vatandaşlarımıza hatırlatmak istiyorum.

03 Aralık; “Ancak bu iki seçim sisteminin AKP ve HDP çıkarını esas alan bir zihniyetle planlandığını ortaya çıktı. Seçime 1 yıl kaldığı için ertelendi”

15 Kasım; AKP ve HDP koalisyon yapmayı hesap ediyor.”

27 Mayıs; “ Sözde çözüm süreci adı verilen PKK’yı meşrulaştırma projesine karşı çıkan sadece MHP’dir. AKP, CHP ve HDP bu projenin destekçileridir.”

31 Ağustos; “Onurunla övün AKP! Hükümete aldıkları HDP’li AB bakanı 1915 olaylarına “sözde özde fark etmez, katliam olduğu açık ve net” demiş.”

27 Mayıs; “AB kriterlerindeki özerklik konusunda AKP ve HDP aynı çizgidedir.

28 Ağustos; HDP ile hükümet kuran AKP, Doğu ve Güneydoğu’yu PKKya bırakmış! Terör grupları barikat kurup silahlandı.”

03 Haziran;  “ABD ve İsrail ile BOP’ta, PKK ve HDP ile ihanette bir araya gelen AKP şimdi hiç utanmadan bizim karşımızda ABD, İsrail, PKK, HDP var diyor!”

10 Haziran; “Koalisyon kurulmaması halinde seçim hükümetinin kurulacağını ve burada HDP ile beraber olacağını bilen AKP’nin niyetini şimdi anladınız mı?”

05 Haziran; “Davutoğlu HDP’ye verilen oy PKK’ya verilen oydur” demiş. Eksik söylemiş, doğrusu “AKP ve HDP’ye verilen oy PKK’ya verilen oydur” olacak!”

17 Mart; “….AKP’de HDP’lileri yargılatacak samimiyet yok!”

Bu paylaşımlar sizin Sayın ÖZDEMİR; unutmayınız ki sosyal medya böyle bir şey paylaştıklarınız bir gün size hatırlatılır. Her halde bu paylaşımları silmeyi unuttunuz, peki ben de soruyorum size siz kimle ittifaksınız…

Aslında açıklamanızda en doğru cümleyi size ben söyleyeyim, “kendinizi bitirdiğinizin farkında mısınız?”