Restoran sahibi dükkanda öldüresiye dövüldü, saldırganlar serbest

Restoran sahibi dükkanda öldüresiye dövüldü, saldırganlar serbest

Afyonkarahisar'da 3 kişi, işyeri sahibini karavanı kaldırıldığı için dövdü; şahıslar ifade sonrası serbest bırakıldı.

Karavan Tartışması Kanlı Bitti

Afyonkarahisar'ın Erenler Mahallesi'nde, 13 Ocak'ta yaşanan olay, bir restoran sahibine yönelik şiddetle sonuçlandı. Kendisine ait işyerinde çalışan A.A.'nın yanına giden K.C., oğlu U.C. ve arkadaşları S.İ., parka koydukları ve köfte ekmek sattıkları karavanın belediye tarafından kaldırılmasından A.A.'yı sorumlu tuttuklarını iddia ederek tartışma başlattı. A.A. ise olayla bir ilgisinin olmadığını söyleyerek şahısları dükkandan çıkmaları için uyardı.

Kamera Karşısında Acımasız Saldırı

Ancak K.C. ve oğlu U.C., bu açıklamaya inanmayarak A.A.'ya aniden saldırdı. Şahıslar, mağduru yumruk ve tekmelerle darp etmeye başladı. Dayak esnasında güvenlik kamerasını fark eden U.C., babasının uyarısıyla birkaç vuruş daha yaptıktan sonra uzaklaşırken, baba K.C. saldırıyı sürdürdü. Olay sırasında S.İ. ise yaşananları müdahale etmeden izledi.

Seyirci Kalan Tanık ve Serbest Bırakılma

Sesleri duyarak işyerine gelen bir şahıs, olaya müdahale etmek istediğinde U.C. tarafından dükkandan çıkarıldı. Yaklaşık üç dakika süren saldırının ardından şahıslar olay yerinden ayrıldı. Uğradığı darp sonucu kısa süreli bilinç kaybı yaşayan A.A., ambulansla hastaneye kaldırıldı. Şikayetçi olması üzerine polis, kamera kayıtlarını inceleyerek saldırganları gözaltına aldı. Ancak şahıslar, ifadelerinin alınmasının ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Ciddi Yaralanmalar ve Görme Kaybı Riski

Hastaneye kaldırılan A.A.'nın bir gözünde darptan dolayı geçici görme kaybı yaşandı ve burnunun kırıldığı tespit edildi. Mağdur, bir gözünü kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kaldı.