AK Parti'den şehit yakınları ve gazilere iftar daveti

AK Parti

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, Ramazan ayında şehit yakınları ve gazileri iftarda ağırladı.

Şehitler ve Gaziler Onurlandırıldı
AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın Ramazan ayı boyunca düzenlediği iftar programında bu akşam şehit yakınları ve gaziler ağırlandı. İstanbul’daki şehit yakınları ve gaziler, AK Parti İstanbul İl Binası’nda gerçekleştirilen iftarda bir araya geldi. Programa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir, şehit yakınları, gaziler ve davetliler katıldı. Program Kur’an tilaveti ve dualar ile başladı.

Zorlu Coğrafyada Güçlü Duruş
AK Parti İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir, Türkiye’nin zorlu bir coğrafyada bulunduğunu ancak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde güçlü bir duruş sergilediğini vurguladı. "Bu vatan nice şehitlerin ve nice gazilerimizin büyük fedakarlıklarıyla bugünlere geldi" diyen Özdemir, şehit ve gazi ailelerinin fedakarlığının ülkenin birlik ve beraberliği için çok kutsal ve anlamlı olduğunu söyledi. Suriye, Gazze, İran’daki olaylar ve Ukrayna-Rusya savaşına dikkat çeken Özdemir, buna rağmen ülkede birlik ve huzur içinde yaşandığını ifade etti.

"Burası Sizin Eviniz"
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, şehit yakınları ve gazileri ağırlamaktan mutlu olduklarını belirtti. "AK Parti tabelasını milletin astığı, bizatihi milletin kurduğu partidir" diyen Kaya, şehit yakınlarına ve gazilere hizmeti büyük bir onur olarak gördüklerini vurguladı. Kaya, "Şehit yakınlarımızın ve gazilerimizin yaşadıkları sıkıntılarda ilk adreslerinden biri AK Parti teşkilatlarıdır. Burası sizin eviniz" diye konuştu.

Terörle Mücadelede Kararlılık
Fatma Betül Sayan Kaya, Türkiye’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bölgesel ve küresel ölçekte söz sahibi bir ülke haline geldiğini belirtti. "Terörsüz Türkiye" hedefi doğrultusunda önemli mesafeler kat edildiğini ifade eden Kaya, devletin kararlı mücadelesiyle terör örgütlerinin hareket alanının büyük ölçüde yok edildiğini söyledi. Kaya, "Artık Türkiye terörü sadece sınırları içinde değil, sınırlarının ötesinde de bitirmeyi hedefleyen bir Türkiye’dir" dedi.