İstanbul Valiliğinden öğrencilere hediye

İstanbul Valiliğinden öğrencilere hediye

İstanbul Valisi Davut Gül, Valiliğin başlattığı kitap okuma projesi kapsamında lise öğrencilerine Ord. Prof. Dr. Ali Fuad Başgil'in meşhur "Gençlerle Başbaşa" eserini hediye edeceklerini açıkladı.

Vali Gül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Ben Okuyorum İstanbul Okuyor" projesi çerçevesinde Ord. Prof. Dr. Ali Fuad Başgil'in meşhur "Gençlerle Başbaşa" eserinin 1 milyon adet özel olarak bastırılarak, İstanbul'da okuyan lise öğrencilerine hediye edileceğini açıkladı.

Gül, paylaşımında, "Başarının ilk düşmanı tembelliktir…Ben okuyorum İstanbul okuyor projesi kapsamında, Gençlerle Baş Başa kitabını bir milyon adet özel bastırarak bütün lise öğrencilerimize hediye ediyoruz. Kitap zekâyı kibarlaştırır" ifadelerine yer verdi.

"GENÇLERLE BAŞBAŞA" HAKKINDA

"Gençlerle Başbaşa", hukukçu Ord. Prof. Dr. Ali Fuad Başgil'in (1893-1967) ilk olarak 1949'da basılan ve 1940'lı yıllarda yaptığı konferans kayıtlarından oluşan kişisel gelişim kitabıdır. Milli Eğitim Bakanlığının (MEB) lise öğrencileri için önerdiği 100 Temel Eser listesinde yer alan kitap, günümüze kadar onlarca kez basılmış ve milyonlarca okuyucuya ulaşmıştır.