Isparta’da 9,5 yaşındaki Nurgül’ün çizdiği resimler görenleri hayran bırakıyor

3.09.2024 15:39:55

Isparta’da 9,5 yaşındaki Nurgül’ün çizdiği resimler görenleri hayran bırakıyor

Resim sanatıyla ilgilenen 9,5 yaşındaki Nurgül Kaya, ‘Renkli Dünyalar Sergisi’ adını verdiği ilk kişisel resim sergisini açtı. Açılışa katılan Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, minik Nurgül’ü tebrik ederek, sergideki eserlerin çok güzel olduğunu belirtti.
Isparta’da özel bir kolejin 4.sınıf öğrencisi Nurgül Kaya, resme olan tutkusunu sergiyle taçlandırdı. Kaya, Resim Öğretmeni Hilal Uysal ile birlikte hazırladığı resimleri sergide sanatseverlerin beğenisine sundu. Nurgül Kaya’nın Renkli Dünyalar Sergisi Halı Sarayı zemin katta bulunan Ayanoğlu Halı Galerisi’nde açıldı. Açılışa Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de katıldı.
Serginin açılışında konuşan Nurgül Kaya, açılışa katılan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve diğer misafirlere teşekkür etti. Kaya, “Sergime geldiğiniz için teşekkür ederim. Beni çok mutlu ettiniz” dedi.
Nurgül Kaya’nın kişisel resim sergi açılışını gerçekleştirmekten dolayı çok mutlu olduğunu belirten Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Nurgül 9,5 yaşında ve bugün kendisiyle harika bir sergi açıyoruz. Bu güzel sergiyi hazırlayabilmek ne kadar güzel. Kendisi bizi onurlandırdı ve gururlandırdı. Bizim kendisinden ileride çok büyük beklentilerimiz var. Daha güzel işler yapacağını, devletine, milletine ve ailesine çok faydalı bir birey olacağına inanıyorum. İnşallah daha da güzel çalışmaların açılışlarında birlikte olmak dileğiyle kendisini tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum, hayırlı olsun” ifadelerinde bulundu.
Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından minik Nurgül Kaya, sergide yer alan eserler hakkında Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve misafirlere bilgi verdi.