İş adamı Nihat Karaarslan Ankara’da silahlı saldırıya uğradı

İş adamı Nihat Karaarslan Ankara’da silahlı saldırıya uğradı

İş adamı Nihat Karaarslan Ankara’da silahlı saldırıya uğradı

Ankara’nın Çankaya ilçesinde evine girmek üzere aracından inen iş adamı Nihat Karaarslan ve akrabası C.A., silahlı saldırıya uğradı.
Alınan bilgiye göre olay, Çankaya Yukarı Dikmen Mahallesi’nde meydana geldi. Evine girmek üzere aracından inen iş adamı Nihat Karaarslan ve beraberindeki akrabası C.A., silahlı saldırıya uğradı. İddialara göre, Karaarslan ve C.A. kapıda bekleyen bir kişi tarafından hedef alındı ve Karaarslan’ın vücuduna üç kurşun isabet etti. Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Karaarslan, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Gazi Hastanesi’ne kaldırılarak ameliyata alındı. Akrabası C.A. ise Bilkent Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı.

2 yıl önce de suikast girişimi gerçekleşmişti
Karaarslan’ın 2022’de de Ankara’daki ofisinden çıktığı sırada silahlı saldırıya uğradığı belirtildi. Karaarslan saldırıda son anda kurtulurken, mermilerin arabasına isabet ettiği öğrenildi. Karaarslan’ın olayın ardından adliyeye giderek şikayetçi olduğu ve savcılığın talimatıyla soruşturma başlatıldığı bilgisi verildi. Ankara Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nün çalışmaları sonucunda suikast girişiminde bulunan 4 kişinin tespit edilip gözaltına alındığı ve zanlıların çift plaka kullandığı ortaya çıkarıldı.