INVAMED Başkanı Raşit Dinç’ten Kurban Bayramı mesajı

INVAMED Başkanı Raşit Dinç’ten Kurban Bayramı mesajı

INVAMED Başkanı Raşit Dinç’ten Kurban Bayramı mesajı

INVAMED Başkanı Raşit Dinç, sağlık ve tıp çalışanları başta olmak üzere tüm İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı tebrik ederek, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
INVAMED Başkanı Raşit Dinç, Kurban Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayımladı. Bayramların değerlerimize daha çok sarılma günü olduğunu belirten Dinç’in bayram mesajında şu ifadeler yer aldı:
"Değerli Türk Milleti, bayramlar; paylaşmanın, dayanışmanın, beraberliğin, iyiliğin, hoşgörünün en sıcak şekilde hissedildiği mübarek günlerdir. Bu düşünceler ile bayramlarda birbirimize sarılırız. Aynı zamanda bayramlarda bencillik, kin, kibir ve çıkarcılık gibi düşüncelerin üstüne gideriz. ’Küsmek ve darılmak için bahaneler aramak yerine, sevmek ve sevilmek için çareler arayın’ der Hz. Mevlâna. INVAMED olarak, ‘Üreten Bir Gelecek’ vizyonuyla, sürdürülebilir kalkınmanın anahtarı olan bilim, teknoloji ve inovasyona sağlık için yatırım yaparak, Türkiye’yi daha müreffeh yarınlara taşıma kararlılığı içindeyiz. İnanıyorum ki, millet olarak tarihimizden, kültürümüzden, erdemlerimizden aldığımız sorumlulukla, sevgimizi, muhabbetimizi daha da güçlendirip pekiştireceğiz. Bu duygularla, sağlık ve tıp çalışanları başta olmak üzere, Aziz Milletimizin ve tüm İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı içtenlikle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Bayramınız mübarek olsun."