Tarih: 26.08.2024 12:44

İnsani yardım derneğinin etkinliğinde çocuklar doyasıya eğlendi

Facebook Twitter Linked-in

Mersin İnsani Yardım ve Dayanışma Derneğince düzenlenen etkinlikte, 200’e yakın yetim ve öksüz çocuk, unutulmaz bir gün yaşayarak doyasıya eğlendi.
Yenişehir Akdemi Salonunda gerçekleştirilen etkinlikte, bubble show gösterisi yer alırken, koca ayak palyaçonun eğlenceli dansları renkli görüntüler oluşturdu. Nefes egzersizi ile dinlenen çocuklara, hamburger ve ayran ikram edildi. Etkinlikte tiyatro gösterimi de yer alırken, çocuklara patlamış mısır ve meyve suyu ikram edildi.
Etkinlikte konuşan Mersin İnsani Yardım ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Yılmaz, “Gerek iş hayatı gerek dernek faaliyetlerinin yoğun temposu arasında bir yoğunluk daha eklemek bıkkınlık verici ve yorucu olması gerekirken, bizde tam tersi bir heyecan ve coşku oluşturuyor. Kendi imkanlarıyla böyle bir etkinlik düzenlemek zor ihtimalken, biz birden fazla etkinliği aynı saatlere sıkıştırarak unutulmaz bir gün yaşamasına vesile olduk. Aynı heyecanı yitirmeden yıl boyunca daha fazla gülümsemeye ve mutluluğa sebep olmaya devam edeceğiz. İnsani iyilik, dünyayı iyiler kurtaracak" dedi.
Etkinlik sonrasında katkı ve desteklerinden dolayı gönüllülere plaket takdim edilirken, çocuklar günün sonunda güvenli bir şekilde ailelerine teslim edildi.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB