İnönü Adliyesi’ne Hayırlı Olsun Ziyareti
İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı ve Kaymakam Talha Atılay Teymur, ilçede hizmete başlayan yeni adliye binasını ziyaret ederek, Cumhuriyet Savcıları ve Hâkimlerle bir araya geldi. Başkan Hamamcı, adli hizmetlerin ilçede sunulm
Resmi Ziyaret ve Hayır Dilekleri
İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı, İlçe Kaymakamı Talha Atılay Teymur ile birlikte ilçede hizmete başlayan İnönü Adliyesi'ni ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyaret kapsamında Başkan Hamamcı ve Kaymakam Teymur; Cumhuriyet Savcıları Nuray Dağdelen ve Merve Yıldız ile Hâkimler Melike Bozkurt ve Hüseyin Fıstıkçı’yı makamlarında ziyaret ederek yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.
İlçe İçin Önemli Bir Adım
Başkan Hamamcı, yeni adliye binasının İnönü ilçesine hayırlı olmasını dileyerek, adli hizmetlerin ilçede sunulmasının vatandaşlar açısından önemli bir kazanım olduğunu ifade etti. Bu ziyaret, yerel yönetim ile adli makamlar arasındaki iş birliğinin ve ilçeye yeni bir kamu hizmeti kazandırmanın önemini ortaya koydu.

